Att bo i Brf Stadshotellet i Enköping

Brf Stadshotellet är en trivsam förening med god ekonomi i centrala Enköping. Våra fastigheter ligger på Kungsgatan 26 och Sandgatan 38. Funderar du på att köpa en bostadsrätt? Välkommen att höra dig för om eventuella lägenheter till salu hos Brf Stadshotellet i Enköping.

Nära till allt i Sveriges närmaste stad

Kvarteret där Brf Stadshotellet ligger gränsar till torget, med all typ av service inom nära räckhåll. Det här är det perfekta boendet för dig som önskar bekvämlighet men också att få bo i Enköpings äldre kvarter med caféer, restauranger och shopping. Bara ett stenkast härifrån ringlar dessutom Enköpingsån som inbjuder till behagliga och lugna promenader året runt.

Trivsamt boende med vi-känsla

Våra lägenheter är ljusa och trevliga och trapphusen vackra med trappor av marmor. Bostadsrättsföreningen, som bildades 2006, ligger i det gamla stadshotellet som byggts om till privat boende. Vi satsar mycket på gemensamma utrymmen för att ge medlemmarna möjlighet till samvaro och en vi-känsla i föreningen.

Kvalitet till bra pris

Såväl priset på bostadsrätterna som avgifterna är marknadsmässiga och ligger på en attraktiv prisnivå för att vara nyproducerade lägenheter med hiss mitt i centrum. För oss är det viktigt att ta hand om våra hus på bästa sätt och underhållsplan finns därför framtagen för fastigheterna. Vi värnar också om miljön med bland annat miljöbod där vi sorterar hushållsavfall, kartong, glas, tidningar och brännbart.

Engagerad bostadsrättsförening med god ekonomi

Styrelsen består av engagerade ledamöter som gärna ser att så många som möjligt kommer till den årliga stämman för att göra sin röst hörd och bidra till att utveckla föreningen. Vi har med gemensamma krafter skapat en god ekonomi och kan nu lägga pengar på gemensamma utrymmen. För närvarande görs en bastu i ordning med omklädningsrum, toalett och dusch.

Kontakta Brf Stadshotellet i Enköping
802